Rysande spänning…

rabén&sjögren

Kerstin Lundberg-Hahn, ”Innan helgen är över”

Stella åker med sin storasyster Jorun och hennes pojkvän Herman till sommarstugan. Det är sista helgen innan skolan börjar, och de har lovat att plocka av vinbären och ställa in trädgårdsmöblerna. På vägen dit kör Herman lite för fort i sin bil, Jorun blir irriterad och Herman tycker att Jorun kan köra de sista kilometrarna. Jorun gör det fast hon vet att hon inte får övningsköra med Herman, och plötsligt står han där framför dem, han som nästa sekund ligger orörlig med benet i en konstig vinkel i vägkanten…

Lundberg- Hahn har skrivit en thrillerspännande bok som också handlar om att göra val, att göra rätt val. Spöken är kanske inte dem man ska vara rädd för, människor kan vara mycket farligare…

gilla förlag

Christoffer Carlsson, ”Oktober är den kallaste månaden”

Christoffer Carlsson är deckarförfattare och har skrivit vuxendeckare tidigare, ”Oktober är den kallaste månaden” är hans ungdomsboksdebut.

Vega bor i en håla, på gränsen mellan hav och skog. Här känner alla varandra sedan generationer tillbaka, alla vet vad alla gör, både ont och gott. Och här har mycket hemskt hänt, saker som lever vidare från generation till generation. Nu har polisen knackat på och frågat efter hennes bror Jakob, och Vega vet varför de är där. De har båda blivit indragna i något som ingen av dem vill vara en del av. Jakob gömmer sig och dyker upp ibland, medan Vega oroar sig för honom hela tiden, samtidigt känner hon att hon måste hon ta reda på vad som egentligen hände den där kvällen när hon låg gömd i Jakobs bil.

”Oktober är den kallaste månaden” är en rå spänningsbok som ger rysningar, inte minst för alla obehagliga personer som bor i Varvet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.